Medisch (Sport)Pedicure, Nagelstudio & Wenkbrauwen/Wimpers

GooiseMeren Gooi Muiden Muiderberg Naarden Bussum Laren Blaricum Eemnes Weesp Nigtevecht Driemond Nederhorst Amsterdam Abcoude Diemen

Acryl (kunst)nagels

Handsome Bodycare onderscheidt zich van andere door de hoge eisen die ik stel aan techniek, producten en vormgeving. Hierdoor hebben de nagels een natuurgetrouwe look en is de hechting optimaal waardoor het kunstsysteem tot wel 8 weken goed kan blijven zitten. Door de manier waarop het kunstsysteem geplaatst worden is "opvullen" niet nodig. Hierdoor bent u bij Handsome Bodycare goedkoper uit! 

Verlenging

Dit wordt gedaan door middel van sjabloontechniek (dus geen plaktips!). Een sjabloon is een soort sticker welke onder uw nagelrand wordt geplaatst en waarop een volledig verlening wordt opgebouwd.

Verlenging is overigens vaak niet eens nodig, want ook op korte nagels kun je prachtige nagels bouwen en de nagels groeien vanzelf. Doordat de nagels verstevigd zijn door de acryl slijten deze niet en heb je al na 3 weken lange nagels, tevens hoef je niet te wennen aan een nieuwe lengte. Optisch zullen de nagels er wel lang uitzien. Uiteraard worden de nagels geplaatst naar uw eigen wensen. 

Garantie

U heeft 3 weken garantie op breuk of als de nagel loslaat. Een ongelukje zit in een klein hoekje, dus ook door eigen schuld wordt de schade gewoon hersteld. Zeker als u net begint met een kunstsysteem dan is het normaal dat je af en toe eens terugkomt voor herstel. Schaam u dus niet te bellen!                                

Nailart

Voor dit soort nagels kunt u bij mij niet terecht. Hoewel ik het bijzonder kunstig vind en ook prachtig gemaakt is dit iets waar ik persoonlijk niet zo van hou. Kaart
Opbellen
E-mail