Handig om te weten

Betalen


U kunt op verschillende manier betalen; Contant of Pinnen (Pinpas, Visa, Maestro, Mastercard, American Express, V Pay)


Wat u mee moet nemen


  • Verzekeringsnummer/pasje: Komt u bij uw zorgverzekeraar in aanmerking voor vergoeding dan dient u uw verzekeringsnummer/pasje neem te nemen. U ontvangt een factuur die u kunt declareren bij uw verzekeraar.
  • Schone sokken/kousen: Ik adviseer u schone sokken/kousen mee te nemen, zeker in het geval van voet- en/of nagelschimmel. Dit is belangrijk omdat het jammer is uw schone gedesinfecteerde voeten na de behandeling weer opnieuw te besmetten.


Voeten


Komt met schone voeten, dit om ontstekingen te voorkomen. Was uw voeten echter niet vlak voor de behandeling en neem ook geen voetenbadje. Als u te lang in het water heeft gezeten is de huid verweekt en dus kwetsbaar en gevoelig voor verwonding.


Uw kleding bij voetverzorging


Ik adviseer u een broek aan te trekken met pijpen die tot minimaal halverwege uw kuiten omhoog kunnen. Een rok/jurk kan natuurlijk altijd maar een panty is minder makkelijk voor uzelf, uiteraard krijgt u de privacy deze uit en aan te trekken.


De praktijk ligt centraal en is binnen 15 minuten bereikbaar vanuit:


Gooise Meren het Gooi Muiden Muiderberg Naarden Bussum Laren Blaricum Eemnes Weesp Nigtevecht Driemond Nederhorst Amsterdam Abcoude Diemen